AERIALIFE : TEACHER TRAINING Residential Edition & BLOOMING SOULS RETREAT  5-10.5

AERIALIFE : TEACHER TRAINING Residential Edition & BLOOMING SOULS RETREAT 5-10.5

Φέτος η εκπαίδευση Δασκάλων Aerial Yoga της Aerial Life πραγματοποιήθηκε στο Montanema Handmade village, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποσυνδεθούν για 5 ημέρες από την έντονη καθημερινότητά τους και να αφοσιωθούν στη γνώση και τη μελέτη της Aerial, σε ένα περιβάλλον αξεπέραστης ομορφιάς! 

Οι αιώρες στήθηκαν σε υπαίθριο χώρο με θέα το Φαράγγι του Ανθοχωρίου. Κοντά μας τα πόνι του κτήματος, πλάι μας παντού η φύση στον οργασμό της Άνοιξης και μέσα μας η απόλυτη πληρότητα και ευτυχία του να συνδέεσαι με το αληθινό νόημα της ζωής και να αντιλαμβάνεσαι την ουσία της ευδαιμονίας : Φύση, Ησυχία, Ποιοτική διατροφή, Νέα Γνώση, Νέοι φίλοι. 

Ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος φιλοξενήθηκε το Blooming Souls Retreat στο οποίο συμμετείχαν άτομα πέραν της εκπαίδευσης Δασκάλων, που επιθυμούσαν να ζήσουν την εμπειρία της απομάκρυνσης από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να αφεθούν στην αγκαλιά της Φύσης  του Ανθοχωρίου! 

Η παραδοσιακή κουζίνα αλλά και η Οικογένεια του Μοντανέμα, έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά το μέρος σε δεύτερο σπίτι για εμάς! Κι έτσι πάντα ανυπομονούμε να επιστρέψουμε! 

Εισηγητές / Trainers : Μαρία Μαγκανάρη - Γιάννης Καρβέλης 

assistant trainers : Εύα Μορφιαδάκη - Ιωάννα Πάσχου 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

SECRET SYROS 2-5.6

CARIBBEAN YOGIS: Yoga Retreat in Punta Cana (20-29.4)